AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, 14-16 Nisan tarihleri arasında Çorum'da gerçekleştirilen U-20 Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye ikincisi olan Hazal Tabak ile Türkiye üçüncüsü olan Şeyma Çaçar’ın Milli Takım kampına katılmaya hak kazanmaları nedeniyle tebrik etti.
Çağlayan, her iki sporcuya Antalya’da düzenlenecek Uluslararası turnuvada başarı diledi.
Her iki sporcunun aldığı başarı ve milli forma ile ülkemizi ve Zonguldak’ı temsil edecek olmaları nedeniyle sosyal medya hesabından puylaşımda bulunan Çağlayan şu ifadelere yer verdi: “Çorum’da düzenlenen U-20 Güreş Türkiye Şampiyonası’nda Zonguldak Akademi Spor Kulübü sporcularımızdan Hazal Tabak 76 kg’da Türkiye ikincisi, Şeyma Çacar ise 55 kg’da Türkiye üçüncüsü olarak büyük bir başarıya imza attı.
Bu önemli derecelerle milli takım kampına katılmaya hak kazanan sporcularımız, 6-8 Mayıs tarihlerinde Antalya’da düzenlenecek Uluslararası Şampiyonlar Turnuvası’nda ilimizi ve ülkemizi temsil edecekler.
Bu başarıda emeği geçen, çocuklarımızı sabırla çalıştıran, onlara hem spor ahlakını hem mücadele ruhunu aşılayan kıymetli hocalarımıza yürekten teşekkür ediyorum.Sporcularımız Hazal ve Şeyma’yı yürekten tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.”