19 Mayıs kortejinde motosiklet sürücüleri ortalığı karıştırdı!
19 Mayıs kortejinde motosiklet sürücüleri ortalığı karıştırdı!
İçeriği Görüntüle

Gece Mesaisi: Trafik Yoğunluğu Nedeniyle Akşam Başladı

Yıkım ihalesini alan Alkar Yıkım Mühendislik ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda, çevre güvenliği en üst seviyede tutuldu. Kent merkezinde gündüz saatlerinde yaşanan yoğun yaya ve araç trafiği göz önünde bulundurularak, yıkım çalışmalarının ana gövdesinin özellikle akşam ve gece saatlerinde sürdürüleceği öğrenildi.

Çalışmaların başladığı ilk dakikalardan itibaren, iş makinelerinin güvenli hareket edebilmesi ve çevreye taş-moloz savrulmaması amacıyla caddenin bir bölümü emniyet şeridiyle kapatılarak trafik akışı kontrollü olarak sağlandı.

Vatandaşlar Meraklı Gözlerle Takip Etti

Ekiplerin son derece kontrollü, dikkatli ve titiz bir şekilde başlattığı yıkım süreci, caddeden geçen Zonguldaklı vatandaşlar tarafından da ilgi ve merakla takip edildi. Yıllardır kentin hafızasında yer edinen binanın yıkılışını bazı vatandaşlar cep telefonu kameralarıyla kaydetti.

Vakıflar İşhanı’nın tamamen ortadan kaldırılmasının ardından boşalan alanın nasıl değerlendirileceği ise şimdiden merak konusu oldu. Ekiplerin enkaz kaldırma ve yıkım mesaisi hız kesmeden devam ediyor.

Muhabir: GÜLSEHER CİNAL