Zonguldak’ın farklı noktalarında stant açarak vatandaşlardan İmamoğlu’na destek isteyen CHP örgütleri, bu kez AK Parti İl Binası'nın karşısında, Ankara Köprüsü güzergahında bir stant kurdu.

Yavuzaslan & Yuca ailelerinin mutlu günü
Yavuzaslan & Yuca ailelerinin mutlu günü
İçeriği Görüntüle

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, sabit stant sayılarını artırdıklarını belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Bugün sabit stant olarak üçüncü stantımızı açtık. Bir tanesi Vergi Dairesi’nin önünde, ikincisi Kapuz dolmuş duraklarının bulunduğu bölgede sabit olarak hizmet veriyor. Bugün de üçüncü stant olarak Ankara Köprübaşı dolmuş durağı istikametinde açtık.”

Zaimoğlu, imza kampanyasının kadın ve gençlik kollarının katkısıyla sürdüğünü belirterek, “Kampanyamız pazar yeri ve AVM günlerine göre şekilleniyor. Çok kalabalık bir katılımla, oldukça yoğun bir imza sayısıyla devam ediyor. Genel Merkezimizin vereceği talimata kadar sürdüreceğiz. Sonuna kadar halkımızla buluşmaya devam edeceğiz,” dedi.

Muhabir: Gülseher Cinal