Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) yeni bir istifa dalgası yaşanabileceği iddiaları siyaset kulislerini hareketlendirdi. Keçiören Belediye Başkanı’nın CHP’den istifa edeceğini ilk kez kamuoyuna duyuran isim olan Savcı Sayan, dikkat çeken yeni açıklamalarda bulundu.

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Savcı Sayan, Keçiören Belediye Başkanı’nın olası istifasının tekil bir gelişme olmadığını savunarak, CHP içinde daha büyük kopuşların yaşanabileceğini ileri sürdü. Sayan paylaşımında,
“Keçiören Belediye Başkanı’nın istifası, buzdağının sadece görünen kısmı. CHP’nin işi çok zor. Önümüzdeki günlerde çok daha büyük ayrılıklar ve ciddi bir dağılma kapıda”
ifadelerine yer verdi.

Başkan Burak Erol'dan Genel Başkan Mahmut Arıkan'a ziyaret
Başkan Burak Erol'dan Genel Başkan Mahmut Arıkan'a ziyaret
İçeriği Görüntüle

Savcı Sayan’ın bu açıklamaları, CHP kulislerinde yeni bir istifa depremi yaşanabileceği yönündeki iddiaları yeniden gündeme taşıdı. Parti yönetiminden konuya ilişkin henüz resmî bir açıklama yapılmazken, önümüzdeki günlerde yaşanacak gelişmeler merakla bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi