ZBEÜ bilim insanlarıyla zirvede: Rektörlükte başarı plaketi töreni
ZBEÜ bilim insanlarıyla zirvede: Rektörlükte başarı plaketi töreni
İçeriği Görüntüle

Gerçekleştirilen ziyaretlerde esnafla bir araya gelen Can, ekonomik sıkıntılar, artan maliyetler ve hayat pahalılığı üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye’deki ekonomik yönetimi eleştiren CHP Zonguldak İl Başkanı Olcay Can, mevcut sistemin dar ve sabit gelirli vatandaşların kaynaklarını belirli çıkar çevrelerine aktardığını savundu. Enflasyonun bu servet transferinin temel aracı haline geldiğini öne süren Can, ekonomide güven ortamı sağlanmadan enflasyonun düşürülemeyeceğini ve toplumun tamamına yayılan refahın mümkün olmayacağını ifade etti.

Tek kişilik yönetim sisteminin güven kaybettiğini belirten Can, çözümün erken seçim ve sandık yoluyla iktidar değişikliği olduğunu dile getirdi.

Can, ziyaretlerin gerçekleştirilmesinde gösterdiği ilgi ve destekten dolayı CHP Gökçebey İlçe Başkanı Asım Sezer’e de teşekkür etti.

Kaynak: Haber Merkezi