Akçakoca Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, vatandaşların can güvenliğinin korunması amacıyla 15 Ağustos 2026 Cumartesi günü saat 13.00 ile 00.00 arasında ilçe genelindeki sahil ve plajlarda denize girmek yasaklandı.

Otomobil alev alev yandı!
Otomobil alev alev yandı!
İçeriği Görüntüle

Cankurtaran ve Sahil Güvenlik ekiplerinden uyarı

Kaymakamlık açıklamasında, sahil ve plajlarda görev yapan cankurtaran ekiplerinin bayraklarla, Sahil Güvenlik unsurlarının ise sözlü ve uygulamalı şekilde vatandaşları uyaracağı belirtildi.

Açıklamada, vatandaşların yapılacak uyarılara titizlikle uymaları ve alınan denize girme yasağı kararına hassasiyet göstermeleri istendi.

Özellikle Karadeniz'de etkili olan dalga ve akıntıların oluşturabileceği tehlikelere karşı vatandaşların can güvenliklerini riske atmamaları çağrısında bulunuldu.

Denize girme yasağı 15 Ağustos saat 13.00'te başlayacak ve gece yarısına kadar devam edecek.

Muhabir: HABER MERKEZİ