Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen ortak çalışmalar neticesinde zehir tacirlerine darbe vuruldu. Düzenlenen operasyon kapsamında yapılan aramalarda; 387,28 gram toz halde amfetamin olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde ile 1.699 adet sentetik ecza hapı ele geçirildi.

Şüphelilerden 1'i Tutuklandı

15 gündür aranıyordu: Acı haber başka şehirden geldi
15 gündür aranıyordu: Acı haber başka şehirden geldi
İçeriği Görüntüle

Operasyon sonucunda gözaltına alınan 3 şüpheli şahıs, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden S.C. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer 2 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, uyuşturucu madde imal ve ticareti yapan şahıslara yönelik mücadelenin, vatandaşların huzur ve güvenliği için kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.

Muhabir: HABER MERKEZİ