İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Özkan Gün ve Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Bilal Cin, gece yapılan ziyarette hastanenin Acil Servis, Yoğun Bakım, Ameliyathane ve yataklı servislerini tek tek gezerek incelemelerde bulundu. Çalışanlardan bilgi alındı, sorun ve talepler dinlendi, notlar tutuldu.

Dünya Madenciler Günü Çaycuma'da kutlanıyor
Dünya Madenciler Günü Çaycuma'da kutlanıyor
İçeriği Görüntüle

Ekip daha sonra Çaycuma Perşembe Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ile Çaycuma Merkez 1 No’lu 112 İstasyonu’nu ziyaret ederek personelle görüştü, bölgeye ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Denetimlerin ardından konuşan İl Sağlık Müdürü Gün, sağlık çalışanlarının özverili çalışmalarına teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:

“Çaycuma Devlet Hastanesi ve 112 istasyonlarında görev yapan tüm sağlık personelimizin gayretini yerinde görmek bizim için çok önemli. İnsan sağlığı her şeyin önünde gelir. Bu nedenle gece–gündüz saha ziyaretlerini belirli aralıklarla sürdüreceğiz.”

Kaynak: Haber Merkezi