Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Adalet ve Kalkınma Partisi MKYK Üyesi Abdurrahman Akyüz ve AK Parti Devrek İlçe Başkanı Muharrem Terzi ile birlikte ilçede faaliyet gösteren Akgül Tekstil’i ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyarette iş yeri sahipleri, Belediye Meclis Üyesi Adem Topal ve Mehmet Topal ile bir araya gelinerek işletmenin çalışmaları hakkında sohbet edildi ve üretim faaliyetleri üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.
Heyet ayrıca işletmede görev yapan çalışanları da ziyaret ederek kolaylıklar ve hayırlı işler temennisinde bulundu.
Ziyaret kapsamında üretim ve istihdamın önemine vurgu yapılırken, ilçede üretim yapan ve istihdam sağlayan işletmelere destek verilmeye devam edileceği ifade edildi.





