Zonguldak için tarihi gün: 4-8 Ocak Ankara Yürüyüşü'nün 35. yılı
Zonguldak için tarihi gün: 4-8 Ocak Ankara Yürüyüşü'nün 35. yılı
İçeriği Görüntüle

Zonguldak’tan Ankara istikametine giden sürücüler, Bolu geçişlerinde bulunan bazı dinlenme tesislerinde ürün fiyatlarının aşırı yüksek olmasından şikayetçi. Vatandaşlar, yolculuk sırasında mola verdikleri tesislerde adeta alışveriş yapmaya çekindiklerini belirtiyor.

Çini sanatı AVM'de sanatseverlerle buluştu
Çini sanatı AVM'de sanatseverlerle buluştu
İçeriği Görüntüle

Özellikle yiyecek, içecek ve kişisel bakım ürünlerinde görülen fahiş fiyatlar cep yakıyor. Edinilen bilgilere göre, boyun yastıkları 400 TL, paket bisküviler 90 TL, soğuk ve gazlı içecekler 100 ila 150 TL, pişmaniye ve lokumlar ise 300 ila 500 TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor.

Seyahat eden vatandaşlar, bu tür işletmelerde denetim yapılması ve fiyatların makul seviyelere çekilmesi çağrısında bulunarak, ilgili bakanlığı denetim ve düzenleme için göreve davet etti.

Kaynak: Haber Merkezi