Zonguldak Tabip Odası’nın 12 Nisan’da Tabip Odası Lokali’nde gerçekleştirilecek genel kurulunda başkanlığa aday olan Şenol Yavuz, bu akşam saat 19.30’da KanalZ ekranlarında yayınlanacak “Olaylara Bakış” programında projelerini anlatacak.

AK Parti’den Baro Başkanı Kapkaç’a ziyaret
AK Parti’den Baro Başkanı Kapkaç’a ziyaret
İçeriği Görüntüle

Daha önce de Tabip Odası Başkanlığı görevinde bulunan Yavuz, adaylık sürecinde yaptığı açıklamada, bilimi rehber alan, mesleki dayanışmayı güçlendiren ve toplum sağlığını önceleyen bir yönetim anlayışıyla yola çıktıklarını ifade etti. Yavuz, tüm meslektaşlarını genel kurulda oy kullanmaya davet etti.

Uzun yıllar Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’nde görev yapan ve yoğun hasta temposuyla tanınan Yavuz’un, sağlık camiasında önemli bir karşılığı bulunduğu belirtiliyor.

Genel kurulun 12 Nisan 2026 tarihinde gerçekleştirileceği belirtilirken, seçim sürecinin sağlık camiası tarafından yakından takip edildiği ifade ediliyor.

Kaynak: Haber Merkezi