Merkez Hakem Kurulu (MHK), Nesine 3. Lig 1. Grup’ta 9. Hafta maçında temsilcimiz Zonguldakspor’un evinde ağırlayacağı lider Fatsa Belediyespor maçının hakemini açıkladı.
31 Ekim Cumartesi günü (yarın) saat 13.00’da Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmayı Konya Bölgesi Hakemi Halil Erdoğan yönetecek. Erdoğan’ın yardımcılıklarını ise Nuri Can Balkaya ve Cenk Güngör yapacak. Maçın 4. Hakemi Yasin Erdoğan olarak belirlendi.
ERDOĞAN İLE İKİNCİ KEZ
Kariyerinde ikinci kez Zonguldakspor maçını yönetecek olan Halil Erdoğan, 125 maçta 667 sarı, 36’de kırmızı kart çıkardı. Ayrıca Erdoğan’ın 2. Lig’de 2023-2024 sezonunda yönettiği ilk maçta temsilcimiz deplasmanda Yen, Mersin İdman Yurdu ile 0-0 berabere kalmıştı.
ZONGULDAKSPOR 9 PUANLA 11. SIRADA
Temsilcimiz Zonguldakspor, 8 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 yenilgi ile 9 puanla 11.sırada yer alıyor. Temsilcimiz 8 maçta ise rakip filelere 9 gol atarken, kalesinde de 11 gördü.
FARSA BELEDİYESPOR 20 PUANLA LİDER
Fatsa Belediyespor ise 8 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik ile namağlup 20 puanla lider durumda. Fatsa Belediyespor, bu 8 maçta kalesinde 4 gol görürken, rakip filelere ise 15 gol attı.




