Fındıksuyu’nda korkunç cinayet

İki kez kaçırdığı kızı iki kez terk eden genç, üçüncü kez bir araya gelmek istediği sevgilisi tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Baştarala Mahallesi’nde korkunç bir aşk cinayeti işlendi. Bir genç kız kendisini birkaç kez terk eden sevgilisini defalarca bıçaklayarak ölürdü. Olay dün akşam 18.30 sıralarında Baştarla Mahallesi Fındıksuyu mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, evli ve 3 çocuk babası Mustafa Özdemir (23), bir süre önce 22 yaşındaki Deniz Sesver isimli roman bir genç kızı kaçırarak İstanbul'a yerleşti. Özdemir daha sonra Deniz Sesver'i terk ederek Zonguldak’a döndü. Ardından yeniden barışan sevgililer, ikinci kez yine İstanbul’a kaçtı. Bir müddet birlikte yaşayan gençler daha sonra yeniden ayrıldı.

 

DEFALARCA BIÇAKLADI

Sesver’le yeniden bir araya gelmek isteyen Özdemir, dün akşam saatlerinde sevgilisiyle yeniden buluştu. Sevgililer bir müddet sonra tartışmaya başladı. Tartışmanın kavga boyutuna erişmesi üzerine Deniz Sesver, yanında getirdiği bıçağı Mustafa Özdemir’e defalarca sapladıktan sonra olay yerinden uzaklaştı. Özdemir, olay yerinde hayatını kaybederken Deniz Sesver polise teslim oldu. Mustafa Özdemir'in cesedi otopsi yapılmak üzere Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor. Barış DOĞAN

Muhabir: TE Bilişim