Nesine 3. Lig 1. Grup'ta zirve mücadelesi veren temsilcimiz Kdz. Ereğli 1980 Spor Kulübü’nün en büyük destekçilerinden Genç Ereğlililer Taraftar Grubu, tüm imkânsızlıklara rağmen takımını yalnız bırakmamaya devam ediyor.

Eflatun-beyazlıların bugün saat 15.30'da deplasmand Silivrispor ile oynayacağı karşılaşma için sabahın erken saatlerinde Ereğli’den İstanbul’a doğru yola çıkan Genç Ereğlililer, Silivri deplasmanında da tribündeki yerini alacak.

İç saha, deplasman, uzaklık ve mesafe gözetmeden yıllardır Ereğlispor’un peşinden giden taraftar grubu, kilometreleri aşarak bir kez daha armasına olan bağlılığını ortaya koyuyor.

Zonguldakspor galibiyet hasretine son verecek mi?
Zonguldakspor galibiyet hasretine son verecek mi?
İçeriği Görüntüle

Genç Ereğlililer Taraftar Grubu Tribün Lideri Burhan Önder, Silivri deplasmanı öncesinde yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Bizim için yolların, kilometrelerin ve mesafelerin hiçbir önemi yok. Bugün Silivri’deyiz, yarın başka bir şehirde… Ereğlispor’umuz nerede olursa olsun biz orada olmaya devam edeceğiz. Biz şahısların değil, armanın peşindeyiz. İyi günde de kötü günde de bu armayı yalnız bırakmadık, bundan sonra da bırakmayacağız. Ereğlispor’umuzu asla yalnız bırakmayacağız.”

Whatsapp Image 2026 10 03 At 11.42.40

Muhabir: SELÇUK KOÇAKLI