Genç Kızılay Zonguldak İl Başkanlığı’nda görev değişimi gerçekleştirildi. Görevi başarıyla sürdüren önceki dönem İl Başkanı Gülbahar Kurtboğan, başkanlık görevini Tolgahan Köroğlu’na devretti.

Gerçekleştirilen devir teslim programında, bugüne kadar yürütülen çalışmalar değerlendirilirken, yeni dönemde hayata geçirilmesi planlanan projeler üzerine istişarelerde bulunuldu.

Vali Hacıbektaşoğlu, Milli Güreşçi Alperen Atar’ı ağırladı
Vali Hacıbektaşoğlu, Milli Güreşçi Alperen Atar’ı ağırladı
İçeriği Görüntüle

Görevi devralan Tolgahan Köroğlu, devir teslimin ardından Türk Kızılay Zonguldak İl Başkanı Kürşat Yağız başkanlığında ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıda, gençlerin sosyal sorumluluk projelerine daha aktif katılım sağlaması, gönüllülük faaliyetlerinin artırılması ve yeni dönem çalışma planları ele alındı.

Genç ve dinamik bir kadroyla çalışmalarına başlamaya hazırlanan Tolgahan Köroğlu yönetiminin, özellikle gençlere yönelik sosyal sorumluluk projeleri ve gönüllülük faaliyetleriyle Zonguldak’taki Kızılay çalışmalarına önemli katkı sunması hedefleniyor.

Görev değişiminin, Genç Kızılay Zonguldak İl Başkanlığı’na yeni bir motivasyon ve çalışma ivmesi kazandırması bekleniyor.

Muhabir: HABER MERKEZİ