AK Parti Zonguldak Gençlik Kolları, yarın saat 20:00'da İnağzı Parkı'nda gençlerle buluşacak. Açık havada film keyfiyle beraber çay ve sürpriz ikramların yer alacağı etkinlikte İnağzı ve çevre mahalle gençleri, parti üyeleri yerini alacak. Yaz aylarının tadının birlik ve beraberlik eşliğinde çıkartılacağı "Mahallede Genciz" etkinliği Gençlik Kolları teşkilatı tarafından geliştirilerek diğer mahallelerde de düzenlenecek.
AK GENÇLİK'TEN ÇAĞRI VAR: "MAHALLEMİZİN HAVASINI DEĞİŞTİRELİM"
AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından titizlikle organize edilen etkinliğe tüm gençler davet edildi. Sosyal medyadan yapılan davet paylaşımında;
"Mahallede Yaz Akşamı Başka Güzel! Açık havada film keyfi, sıcak çay, sürpriz ikramlar... Hepsi ücretsiz, hepsi senin için!
Sadece izleyeceğimiz film değil, bu akşam birlikte yazacağımız güzel bir anı da olacak. Gel birlikte mahallemizin havasını değiştirelim." ifadelerine yer verildi.





