Zonguldak'ın sevilen simalarından Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Kurban Bayramı dolasıyla geldiği Zonguldak'a Zonguldakspor A.Ş Başkanı Harun Demir ve yönetimi ziyaret etti. Ziyarette Yüksel, Başkan Demir ve yönetimle hasret giderirken, yeni sezonda başarı diledi.
Başkan Demir ve yönetim ise ziyaret ve güzel dilekleri için Yüksel'e teşekkür ettiler.
Ziyaretin ardından Yüksel, Zonguldakspor Store'yi de ziyaret ederek Zonguldakspor forması ve ürünleri alarak Zonguldakspor'a destek oldu.
Zonguldakspor resmi sayfasında yapılan açıklama ise şu şekilde:"Kurban Bayramı dolayısıyla memleketi Zonguldak’a gelen Ordu Gençlik Spor İl Müdürü Sn. Hakan Yüksel, Başkanımız Harun Demir ve yönetim kurulu üyelerimizle bir araya gelerek hasret giderdi.
Zonguldak’taki görevi boyunca kulübümüze ve takımımıza desteklerini esirgemeyen, kalbi hala Zonguldakspor sevgisiyle çarpan değerli müdürümüz Hakan Yüksel’e başarılarının devamını dileriz.
Ayrıca Yüksel, Resmi Ürün Satış Mağazamız Zonguldakspor Store’yi gezerek alışverişini yapan Zonguldak’ın evladı Ordu Gençlik Spor İl Müdürü Sn. Hakan Yüksel’e teşekkür ederiz."