“Kozlu sokaklarında tehlike büyüyor” “Kozlu sokaklarında tehlike büyüyor”

Dün Halkın Sesi Gazetesi İhbar hattına gelen olay “Yetki karmaşası katliamı getirdi: HAFRİYAT DENİZE BOCA EDİLİYOR” başlığıyla okurlarla paylaşılmıştı. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ile Kozlu Belediyesi “Bizimle ilgisi yok” diyerek topu taca atarken Emekliliğini bekleyen Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ece’de makam odası camından yaşanan çevre katliamını seyretmeye devam ediyor. Adı Devrek Belediyesi eski Başkanı Çetin Bozkurt ile yolsuzluk davasına karışan Mehmet Karagülmez’in Ilıksu’dan sonra bu defada Kozlu sahilinde Lemriz Kefenin bulunduğu yerin arkasında denize yüzlerce kamyon hafriyat dökmesini herkes seyrediyor.
MOBESE KAYITLARI İNCELENSİN
Müteahhit Mehmet Karagülmez’in kim veya kimler tarafından korunduğu anlaşılır gibi değil. Kozlu Belediyesi söz konusu olan alanda “Hafriyat dökülemez” tabelasına karşın burası bizimle ilgili değil diyerek olayı savuşturduğu iddia ediliyor. Yetki, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünde olsa dahi Kozlu Belediyesinin kendi kentine sahip çıkması gerektiği ifade ediliyor.
BİRİLERİMİ NEMALANIYOR!
Söz konusu Müteahhit Mehmet Karagülmez hakkında bugüne kadar ne Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Kozlu Kaymakamlığı ve Kozlu Belediyesi tarafından tek bir cezayı işlem yapılmaması akıllara farklı soru işaretleri getirmeye başladı.  Vatandaşlar, herkesin gözü önünde yaşanan çevre katliamının bugünde devam ettiğini hatta iş makinesinin de kullanıldığı ihbarını Halkın Sesi ihbar hattına göndererek, “Bu işten artık şüpheleniyoruz. Bu Müteahhitten birileri nemalanmasa engellenirdi. Kozlumuza yazık ediliyor. Yetkililer sadece ve sadece camlarından seyrediyor” dediler.

Editör: Haber Merkezi