Kastamonu'nun Daday ilçesinde iki otomobilin karıştığı trafik kazasında can pazarı yaşandı. Kafa kafaya çarpışan iki araçtan biri yoldan çıkarak tarlaya savrulurken, olayda 5 kişi yaralandı.
Kaza, Kastamonu-Daday karayolu Davut köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İ.K. yönetimindeki otomobil ile karşı yönden gelen S.T. idaresindeki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle savrulan araçlardan biri kontrolü kaybederek yol kenarındaki tarlaya sürüklendi.
Yaralılar Daday Devlet Hastanesi'ne Kaldırıldı
Meydana gelen kazada otomobil sürücüleri İ.K. ve S.T. ile araçlarda yolcu olarak bulunan S.T., R.T. ve M.K. yaralandı. Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine adrese 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.
Olay yerine ulaşan sağlık personellerinin kaza mahallindeki ilk müdahalesinin ardından 5 yaralı, ambulanslarla Daday Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumunun takip edildiği bildirildi.
Jandarma ekipleri kaza mahallinde güvenlik önlemleri alırken, kazayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.



