İnamiye Vakfı, kuruluşunun 35’inci yılını geride bırakırken yeni dönem çalışmalarına başladı.

Zonguldak Belediyesi’nden önemli duyuru!
Zonguldak Belediyesi’nden önemli duyuru!
İçeriği Görüntüle

Vakıf Başkanı Murat Kulaç, 35 yıldır iyilik, dayanışma ve gönül birlikteliğine katkı sunan vakıfta yeni bir döneme girdiklerini belirtti. Kulaç, vakıf ve caminin kuruluşundan bugüne emeği geçen isimlerin vefa ve dualarla anılacağını söyledi.

Yeni dönemde vatandaşlarla daha sık buluşacaklarını ifade eden Kulaç, Cuma programlarının artırılacağını, tavuk-pilav, lokma ve salep ikramlarının yanı sıra gençler ve çocuklara yönelik etkinliklerin düzenleneceğini kaydetti.

Kulaç: “İnsana daha fazla dokunacağız”

Murat Kulaç, “İnamiye Vakfı’nın 35’inci yılı vefa, birliktelik ve hizmet yılı olsun. Yıl boyunca vatandaşlarımızla daha fazla bir araya gelerek gönül sohbetlerimizi ve ikramlarımızı artıracağız. Gençlerimize, çocuklarımıza ve mahallemize daha fazla dokunmayı hedefliyoruz. Çünkü camiden topluma uzanan iyilik, gönülden gönüle büyür” dedi.

Muhabir: HABER MERKEZİ