Zonguldak merkez İncivez Mahallesi sınırlarında bulunan Kamelya Sokak ve Devlet Su İşleri (DSİ) önündeki güzergâhta yaşanan çevre kirliliği mahalle sakinlerinin sert tepkisine neden oldu.

Kozlu Belediyesi yetki alanında kalan bölgede uzun süredir temizlik hizmetlerinin aksadığını dile getiren vatandaşlar, oluşan kötü görüntü ve hijyen sorunundan şikâyetçi.

"1 Aydır Çöp Alınmıyor, 1 Yıldır Yol Yıkanmıyor"

Bölge sakinlerinin aktardığı bilgilere göre, söz konusu alanda biriken pislik ve atıklar yaklaşık bir aydır toplanıp kaldırılmadı. Bunun yanı sıra cadde ve yol güzergâhında 1 yılı aşkın süredir hiçbir şekilde yol temizliği ve tazyikli suyla yıkama çalışmasının yapılmadığı ifade edildi.

Ne zaman çalışacak?
Ne zaman çalışacak?
İçeriği Görüntüle

Mahalleli Çözüm Bekliyor

Hem görüntü kirliliği hem de sıcak havalarla birlikte çevreye yayılan kötü kokulardan rahatsız olan mahalle sakinleri, sınır bölgesinde kalan bu alanın görmezden gelindiğini belirtti. Vatandaşlar, yetkili belediye birimlerinin bir an önce harekete geçerek bölgede kapsamlı bir temizlik ve yıkama çalışması yapmasını talep ediyor.

Muhabir: HABER MERKEZİ