Velioğlu ailesinin anne acısı
Velioğlu ailesinin anne acısı
İçeriği Görüntüle

Erkmen mesajında, kadınların toplumun en önemli değerlerinden biri olduğunu vurgulayarak kadınların yalnızca özel günlerde değil, hayatın her anında sevgi ve saygıyla hatırlanması gerektiğini ifade etti.

Kadınların mutlu olduğu bir toplumun daha güçlü ve huzurlu olacağını belirten Erkmen, “Yalnız bir gün değil yaşam boyu her gün hatırlanıp sevgi ve saygı görsünler. Çünkü kadınlar mutlu olursa toplum mutlu demektir. Toplumun mutlu olması dayanışmayı, imkansız denilenleri başarmayı gerçek kılar” dedi.

Erkmen, yüzü gülen kadınların yüzü gülen bir Türkiye’nin temeli olduğunu belirterek, “Yüzleri gülen kadınlar, yüzü gülen bir Türkiye arzuluyoruz. Başarmak çok mu zor? Yüreğinizde sevgi varsa hiç de değil. Yeter ki inanalım” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi