Öğrenciler Emir Ayaz Çakır, Gül Zeynep Acar, Yaren Nair, Yiğit Utku Mağul ve Dilara Yaman’ın İngilizce dil eğitimi alanında hazırladıkları akademik çalışmalar, konferansın akademik kurulunda yer alan Prof. Dr. Fethi Kayalar ile İsveç Uppsala Üniversitesi araştırmacısı Ünal Zal başta olmak üzere birçok akademisyenin takdirini kazandı.

Konferans kapsamında gerçekleştirilen görüşmelerde, Kdz. Ereğli BİLSEM Müdürü Serkan Çakır ve proje danışman öğretmeni Fatma Uludağ, uluslararası akademisyenlerle bir araya gelerek stratejik iş birliği olanaklarını değerlendirdi. Yapılan görüşmeler sonucunda, öğrencilerin ortaya koyduğu akademik yeterlilik ve nitelikli çalışmalar doğrultusunda kurumun, akademisyenler tarafından yürütülen bir Erasmus+ projesine dahil edilmesine karar verildi.

Bu iş birliği ile Kdz. Ereğli BİLSEM öğrencileri, çalışmalarını bir sonraki aşamada İsveç’te sunma ve uluslararası araştırma ekosisteminde aktif olarak yer alma fırsatı elde edecek.

İlçe Millî Eğitim Müdürü Sayın Harun Akgül, Kdz. Ereğli BİLSEM’i ziyaret ederek sürdürülebilir akademik başarılar ve uluslararası proje planlamaları hakkında bilgi aldı. Ziyaret kapsamında Sayın Akgül; Kurum Müdürü Serkan Çakır, danışman öğretmen Fatma Uludağ ve başarılı öğrencileri tebrik ederek sertifikalarını takdim etti.

Kdz. Ereğli BİLSEM, akademik üretimini uluslararası projelerle buluşturarak öğrencilerine küresel ölçekte yeni eğitim ve araştırma fırsatları sunmayı sürdürmektedir.

Gece yarısı caddeye indiler! Yaban domuzları Ereğli’de
Gece yarısı caddeye indiler! Yaban domuzları Ereğli’de
İçeriği Görüntüle

Kaynak: Haber Merkezi