Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde faaliyet gösteren Kleopatra Gece Kulübünde geçtiğimiz günlerde yaşanan olay akıllara durgunluk verdi.
Sigortasız çalışan konsomatrislerin masaya gelmesi veya kucağa oturması hâlinde adisyona atılan her çarpının binlerce liraya mal olduğu ortaya çıktı. 72 bin TL'lik faturaya itiraz edilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekiplerinin işlem yapmayıp tarafların arasını bularak gönderdiği ileri sürüldü.
Sigara Yasağına Uyulmuyor
Kleopatra isimli gece kulübünde saat 01.00’den sonra canlı müzik kuralına uyulmadığı gibi sigara yasağına da aldırış edilmediği gözlendi. Çaycuma İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin eğlence mekanında yaşananlara göz yumduğu ileri sürüldü.
Vergide Yoklar
Her gece "kelle koparma" operasyonunun gerçekleştiği Kleopatra adlı eğlence mekanında vergi kaçırıldığı da gelen bilgiler arasında. Adisyon ile resmî hesapların örtüşmediği, ancak burayı denetlemesi gereken kurum yetkililerinin olaylara tamamen sağır, dilsiz ve kör olduğu söyleniyor.





