Zonguldak - Düzce yolunda ölümlü trafik kazası!
Zonguldak - Düzce yolunda ölümlü trafik kazası!
İçeriği Görüntüle

Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde aynı maden şirketinde çalışan mesai arkadaşları arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Olay, 3 Ekim Cumartesi günü saat 23.40 sıralarında Halise Hatun Mahallesi Hastane Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, aynı maden şirketinde çalıştıkları belirtilen M.G. (52) ile R.K. (39) ve B.G. (36) arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tuvalette silahla vurulmuş halde bulundu!
Tuvalette silahla vurulmuş halde bulundu!
İçeriği Görüntüle

Kısa sürede büyüyen tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine R.K. ve B.G. kesici aletle yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar ambulanslarla Uzunköprü Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kalp bölgesi ve çene altından ağır yaralanan 39 yaşındaki R.K., doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Diğer yaralı B.G.’nin ise sol el serçe parmağının koptuğu belirlendi. İlk tedavisi Uzunköprü’de yapılan B.G., daha sonra ileri tetkik ve tedavi amacıyla Edirne Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.

Şüpheli kısa sürede yakalandı

Olayın ardından kaçan şüpheli M.G., emniyet ekiplerinin çalışması sonucu Çavuşlu köyünde yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheli hakkında adli işlemler başlatılırken, olayın nedenine ilişkin soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Muhabir: HABER MERKEZİ