Ümit Özdağ Zonguldak’tan sert mesajlar verdi: Gündem anayasa, ekonomi ve sığınmacılar
Ümit Özdağ Zonguldak’tan sert mesajlar verdi: Gündem anayasa, ekonomi ve sığınmacılar
İçeriği Görüntüle

Üst geçitte bulunan asansörün uzun süredir hizmete girmediği öğrenilirken, diğer yandan merdivenlerin de kullanılmaz hale geldiği görüldü.

Özellikle yaşlı vatandaşlar, engelliler ve çocuklu aileler üst geçidi kullanmakta büyük zorluk yaşadıklarını ifade etti. Basamakların yıpranmış ve bazı noktalarının zarar görmüş olması nedeniyle vatandaşlar geçiş sırasında sıkıntı yaşadıklarını dile getirdi.

Duruma tepki gösteren vatandaşlar, “Madem üst geçit yapıldı, neden tam anlamıyla hizmet vermiyor? Asansör çalışmıyor, merdivenler ise çıkılacak gibi değil” diyerek yetkililere çağrıda bulundu.

Vatandaşlar, hem asansörün bir an önce aktif hale getirilmesini hem de merdivenlerde bakım ve onarım çalışması yapılmasını istedi.

Muhabir: HABER MERKEZİ