Ziyarette konuşan MHP Kozlu İlçe Başkanı Atakan Karali, Türk gençliğinin başarısı için kararlılıkla çalıştıklarını ifade etti. Ülkü Ocakları tarafından hayata geçirilen ODAK 2023 projesinin; LGS, YKS, KPSS ve ALES gibi sınavlara hazırlanan gençlerin hızlı okuma, anlama ve hafızada tutma gibi temel akademik becerilerini geliştirmeyi amaçladığını belirtti.
Karali, “Gençliğe yön veren bu kıymetli çalışmada emeği geçen tüm dava arkadaşlarımızı gönülden kutluyor, başarı azmini ilimle taçlandıran tüm genç kardeşlerimizi yürekten selamlıyorum. Bilgiyle güçlenen Türk gençliği, yarınların en büyük teminatıdır” ifadelerini kullandı.
Ziyaret sırasında proje hakkında gençlerden ve görevli ekipten bilgi alınırken, gençlerin eğitim sürecine yönelik ihtiyaçları da değerlendirildi.
ODAK 2023 projesi, Türkiye genelindeki Ülkü Ocakları teşkilatları tarafından yürütülüyor ve gençlerin sınavlara daha donanımlı şekilde hazırlanmasını amaçlıyor.




