Zonguldak’ta, yeni yılın ilk gününde anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi. Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı İsmail Üstünyer ve beraberindeki heyet, kentin köklü sivil toplum kuruluşlarından Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret ederek dernek yönetimiyle istişarelerde bulundu.

Görüşmede, Saadet Partisi’nin temsil ettiği siyasi geleneğin geçmiş dönemlerde dört kez koalisyon ortağı olarak hayata geçirdiği ağır sanayi ve teknoloji yatırımları ile toplumsal yapıyı güçlendiren manevi kalkınma hamleleri ele alındı. Dernek Başkanı Ahmet Bayrak ve yönetim kurulu üyeleriyle yapılan sohbette, bu çalışmaların Zonguldak ve Türkiye’nin gelişim sürecindeki tarihi etkileri vurgulandı.

Ziyarette ayrıca, ülkenin ekonomik ve sosyal sorunlarına çözüm üretmeyi hedefleyen “Büyük Türkiye Kalkınma Planı” hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Program kapsamında, “Kitap en güzel hediyedir” anlayışıyla çeşitli eserler hediye edildi.

Hastalar itfaiye ekiplerince nakil edildi
Hastalar itfaiye ekiplerince nakil edildi
İçeriği Görüntüle

Buluşmada, 11 Ocak’ta gerçekleştirilecek olan Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği Kongresi için davetiyeler de takdim edildi. Ziyaret, karşılıklı memnuniyet ve kardeşlik mesajlarıyla sona erdi.

Kaynak: Haber Merkezi