AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, son dönemde Zonguldak Belediyesi ile ilgili kendilerine ulaşan şikâyetler üzerinden dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Belediyeye sorunlarını iletmek için giden vatandaş ve esnafın AK Parti’ye yönlendirildiğini ifade eden Çağlayan, Balıkçı Pazarı, Salı Pazarı esnafı ve dolmuş duraklarıyla ilgili yaşanan sorunları örnek gösterdi.
“BÜTÜN SORUNLARI BİZE YUVARLIYORLAR”
Zonguldak Belediyesi’ni eleştiren Çağlayan, şunları söyledi:
“Belediyenin kapısına derdini anlatmaya giden vatandaşımıza, esnafımıza ‘AK Parti’ye gidin’ deniliyor. Balıkçı Pazarı’yla ilgili bir sorun çıkıyor, Salı Pazarı esnafımız mağdur oluyor, dolmuş duraklarıyla ilgili meseleler yaşanıyor; bütün sorunları yumak hâline getirip, top hâline getirip bize yuvarlıyorlar.”
“GÖNDERSİNLER, VATANDAŞIMIZ BİZE GELSİN”
Vatandaşların sorunlarının çözümü için çalışmaya devam edeceklerini belirten Çağlayan, “Gelsinler… Bütün vatandaşlarımız gelsin. Biz onların derdine derman olmak için çalışırız, yaralarına merhem olmak için çalışırız. Bizim öyle bir teşkilatımız, öyle güçlü bir yapımız var ki vatandaşımızın derdini dinler, imkânlarımız ölçüsünde çözüm üretmek için sonuna kadar mücadele ederiz” ifadelerini kullandı.
Çağlayan, vatandaşların AK Parti’ye yönlendirilmesini ise şu sözlerle değerlendirdi:
“Göndersinler… Demek ki vatandaşımız onlardan ummuyor, bizden umuyor. Bu, bizim için çok önemli bir şeydir. Biz de vatandaşımız için çalışmaya devam edeceğiz.”
“HERKES SORUMLULUĞUNUN GEREĞİNİ YERİNE GETİRMELİ”
Yerel yönetimlerin kendi görev ve sorumluluklarını yerine getirmesi gerektiğinin altını çizen Çağlayan, “Ama bu durum, ‘Nasıl olsa onlar yapamıyor, her işi de siz yapın’ anlamına gelmesin. Yerel yönetimlerin yapacağı iş bellidir, bizim yapacağımız iş bellidir. Herkes üstlendiği görevin ve taşıdığı sorumluluğun gereğini yerine getirmelidir” dedi.
“MİLLETİMİZİ KİMSENİN İNSAFINA BIRAKMAYIZ”
Vatandaşların mağduriyetlerine kayıtsız kalmayacaklarını vurgulayan Çağlayan, açıklamasını şöyle tamamladı:
“Ancak söz konusu vatandaşımızsa, hemşehrilerimizin mağduriyetiyse, onları kimsenin insafına bırakacak değiliz. Bizim kapımız da gönlümüz de milletimize sonuna kadar açık.
Mazeret üretenlerden değil, çözüm üretmeye çalışanlardan olmaya; Zonguldak’ımız ve hemşehrilerimiz için elimizi taşın altına koymaya devam edeceğiz. Çünkü bizim siyasetimizin merkezinde makamlar değil, milletimiz var.”

Kalp krizi geçiren Arzu Kara'nın sağlık durumu hakkında yeni gelişme!
Kalp krizi geçiren Arzu Kara'nın sağlık durumu hakkında yeni gelişme!
İçeriği Görüntüle

Muhabir: GÜLSEHER CİNAL