Kan donduran olay! Baba kızını vurdu, eşi can çekişiyor
Kan donduran olay! Baba kızını vurdu, eşi can çekişiyor
İçeriği Görüntüle

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, öğretmenleri taşıyan minibüs ile otomobil kafa kafaya çarpıştı.

Kelkit-Erzincan karayolu Balkaya köyü mevkiinde meydana gelen kazada, Yeniyol 75. Yıl İmam Hatip Ortaokulu öğretmenlerini taşıyan minibüs ile karşı yönden gelen otomobil henüz bilinmeyen bir nedenle çarpıştı.

Kaza sonrası olay yerine çok sayıda sağlık, jandarma, itfaiye ve AFAD ekibi sevk edildi. Araçlarda sıkışan yaralılar ekiplerin yoğun çalışmasıyla kurtarılarak çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Kazada otomobilde bulunan 51 yaşındaki kadın hayatını kaybederken, aynı araçtaki 2 kişinin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Serviste bulunan öğretmenlerin ise yaralandığı ancak hayati tehlikelerinin olmadığı bildirildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: Haber Merkezi