Adana’nın Kozan ilçesine bağlı Salmanlı Mahallesi Karahanlı mevkisinde yürütülen orman bakım çalışmaları sırasında feci bir kaza meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, 53 yaşındaki Davut Ali Erdil, ormanlık alanda kamyona yüklenen tomrukları düzeltmek için çalışma başlattı. Bu esnada kullandığı bağlantı aparatının tomruklardan kurtulup boşa çıkması üzerine dengesini kaybeden Erdil, kamyon kasasından yere düştü. Talihsiz adamın hemen ardından kamyonda bulunan ağır tomruklar da üzerine devrildi.

Bıçaklanarak öldürülen esnaf gözyaşlarıyla defnedildi
Bıçaklanarak öldürülen esnaf gözyaşlarıyla defnedildi
İçeriği Görüntüle

Tomrukların Altından Çıkarıldı

Çevredeki diğer işçilerin ve vatandaşların yoğun çabasıyla ağır kütüklerin altından güçlükle çıkarılan Erdil için olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri çağrıldı.

Ağır yaralı olarak ambulansla hastaneye sevk edilen Davut Ali Erdil, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Talihsiz adamın cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Muhabir: HABER MERKEZİ