Kdz. Ereğli ilçesi Müftü Mahallesi Şehit Ömer Halis Bulvarı’nda hareketli ve bir o kadar da duygu dolu anlar yaşandı. Caddede park halinde duran bir otomobilden kedi sesi geldiğini fark eden vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İhbar üzerine kısa sürede belirtilen adrese Karadeniz Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri sevk edildi.

1 Saatlik Titiz Çalışma

Kdz. Ereğli’de Cumhuriyet coşkusu sokaklara sığmadı!
Kdz. Ereğli’de Cumhuriyet coşkusu sokaklara sığmadı!
İçeriği Görüntüle

Olay yerine ulaşan ekipler, aracın motor bölümünde saklanan sevimli yavruyu zarar vermeden çıkarmak için adeta zamanla yarıştı. İtfaiye erlerinin yaklaşık 1 saat süren hassas uğraşları ve müdahalesi sonucu saklandığı yerden çıkan yavru kedi, sağlıklı bir şekilde bölgeden uzaklaştı.

Sokak sakinleri ve çevredeki vatandaşlar, yavru kediyi kurtarmak için yoğun çaba harcayan itfaiye ekiplerine teşekkür etti.

Kaynak: Haber Merkezi