Çaycuma ilçesinde park halinde bulunan bir otomobilde çıkan yangın, bölgede paniğe neden oldu. Kısa sürede büyüyen alevler aracı sararken, otomobil küle döndü.
Olay, Çaycuma ilçesine bağlı Nebioğlu kavşağı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, C.Ç.’ye ait 74 BY 068 plakalı otomobil, sürücüsü tarafından park yerine bırakıldıktan kısa bir süre sonra motor kısmından yükselen alevlerle yanmaya başladı. Dumanı ve alevleri fark eden çevre sakinlerinin ihbarı üzerine adrese ilk olarak Nebioğlu Belediyesi İtfaiye ekipleri yönlendirildi.
İki İtfaiye Ekibi Sevk Edildi
Alevlerin tüm aracı sarması üzerine bölgeye takviye amacıyla Çaycuma Belediyesi İtfaiye ekipleri de sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin koordineli ve yoğun çabası sonucunda yangın kontrol altına alınarak tamamen söndürüldü ve soğutma çalışması yapıldı. Yangın neticesinde otomobil tamamen yanarak demir yığınına döndü.
Yangın esnasında Perşembe Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri güzergahta geniş güvenlik önlemleri alarak olası bir patlama tehlikesine karşı yolu ve çevreyi kontrol altında tuttu.
Yangının kesin çıkış sebebinin belirlenmesi amacıyla jandarma ve itfaiye ekipleri tarafından inceleme başlatıldı.





