Düzce'nin Akçakoca ilçesinde bulunan Kemos Plajı'nda motorlu yamaç paraşütü kazası yaşandı. Kalkış yapmak isteyen bir kişinin kullandığı paramotorun kontrolden çıkması sonucu plajdaki vatandaşlar büyük panik yaşadı.

Edinilen bilgilere göre, ilçenin yoğun kullanılan sahillerinden biri olan Kemos Plajı'nda motorlu yamaç paraşütü ile havalanmak isteyen ve kimliği henüz belirlenemeyen kişi kalkış yaptığı sırada kontrolü kaybetti. Kontrolden çıkan paramotor, kumsalda bulunan vatandaşların arasına daldı.

Kazanın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildi. İlk belirlemelere göre kazada 3 kişi yaralandı. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralıların vücutlarının çeşitli bölgelerinden yaralandığı, hayati tehlikelerinin ise bulunmadığı öğrenildi.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı değişti!
Gazeteciler Cemiyeti Başkanı değişti!
İçeriği Görüntüle

Öte yandan, plajda büyük paniğe neden olan kaza anı çevrede bulunan vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Muhabir: HABER MERKEZİ