Kozlu’da Ak Parti seçim bürosu açıldı.  

Açılış törenine Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar, Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Kozlu Belediye Başkan adayı Ali Bektaş, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Programda ilk olarak konuşan AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, partilerinin Kozlu’da her geçen gün güçlendiğini belirtti. Milletvekili Hamdi Uçar, vatandaşlara coşkulu katılımlarından dolayı teşekkür ederek, “Burada seçim bürosu açmıyoruz, sanki 31 Mart akşamının provasını yapıyoruz.” dedi.

Polat Türkmen ise “Ben 31 Mart seçimlerinin ülkemize, bölgemize hayırlı olmasını diliyorum. Aday olarak çıkardığımız tüm adaylarımızın arkasındayız. Belediye Başkan Adaylarımızın verdiği tüm sözlerin de arkasındayız, takipçisi olacağız” şeklinde konuştu.

En son kürsüye gelen Kozlu adayı Ali Bektaş ise şunları söyledi:

“Kimsenin arkasından koşulmayacak, kimsenin dedikodusu yapılmayacak. Bizim amacımız şikayet etmek değil, çözüm bulmak. Bizim amacımız kimseyi yıpratmak değil. Benim hakkımda da sıkıntılı şeyler olmuştur, 14 yıllık belediye başkanlığı dönemimde. Çalışan 300 kişinin maaşı verilecek, 41 bin kişinin çöpü alınacak. Şeyh Edebali’nin bir sözü var. Onu mutlaka okuyun. Oğul atın iyisine doru, yiğidin iyisine deli derler. Hizmet etmek için deli de olmak lazım”

Konuşmaların ardından Kozlu Seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi.