3 isim gol krallığı yolunda!
3 isim gol krallığı yolunda!
İçeriği Görüntüle

Merkez Hakem Kurulu (MHK), Nesine 3. Lig 1. Grup’ta 4. Hafta maçında temsilcimiz Zonguldakspor ile Küçükçekmece Sinop arasındaki maçın hakemini açıkladı.
26 Eylül Cumartesi günü saat 16.00’da İBB 100. Yıl Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmayı Kahramanmaraş Bölgesi Hakemi Serkan Gürbüz yönetecek. Gürbüz’ün yardımcılıklarını ise Ahmet Fındık ve Berat Kara yapacak. Maçın 4. Hakemi Mert Demir olarak belirlendi.
SERKAN GÜRBÜZ İLE İKİNCİ KEZ
Kariyerinde ikinci kez Zonguldakspor maçını yönetecek olan Serkan Gürbüz, 2020-21 yılında Türkiye Kupası eleme maçında Zonguldak’ta oynanan ve temsilcimizin 3-2 mağlup olduğu Darıca Gençlerbirliği maçında görev almıştı. Öte yandan Gürbüz kariyerinde 106 maç yönetirken, 513 sarı, 15’de kırmızı kart çıkardı.
ZONGULDAKSPOR HALA PUANSIZ, K. ÇEKMECE SİNOP 7 PUANLA AVERAJLA İKİNCİ
Temsilcimiz Zonguldakspor son 3 maçta puan alamazken, liginde 17. sırasında yer alıyor. Küçükçekmece Sinop ise 3 maçta 2 galibiyet 1 beraberlik alarak 7 puanla averajla ikinci sırada yer alıyor.

Muhabir: SELÇUK KOÇAKLI