Zonguldak eğitim ve spor camiasının tanınan ve sevilen isimlerinden emekli İngilizce öğretmeni Sevinç Uzun yaşamını yitirdi.

Kentin tanınmış kuyumcu esnaflarından Serdar Yılmaz’ın ablası, Avukat Ersin Uzun’un annesi ve Zonguldak Kömürspor Altyapı Antrenörü Meftun Uzun’un eşi olan Zonguldak Atatürk Lisesi eski İngilizce öğretmeni Sevinç Uzun’un vefatı, ailesi başta olmak üzere öğrencilerini ve tüm sevenlerini yasa boğdu.

Cenaze Programı Belli Oldu

Merhume Sevinç Uzun’un cenazesi, 23 Ağustos 2026 Pazar günü Uzun Mehmet Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından İncivez Aile Mezarlığı’nda dualarla son yolculuğuna uğurlanacak.

İncivez’de motokurye can aldı!
İncivez’de motokurye can aldı!
İçeriği Görüntüle

Merhumeye Allah’tan rahmet; kederli ailesine, eğitim camiasına ve sevenlerine başsağlığı ve sabır dileriz.

Muhabir: HABER MERKEZİ