HEDEFİMİZ LİGDE KALMAK

Devrek Belediyespor’un yeni teknik direktörü Hüsnü Akın, takımı gidişatı ve son durumu ile ilgili bilgiler verdi.

Devrek Belediyespor’un teknik patronu Hüsnü Akın, önceliklerinin takımı tanımak olduğunu söyleyerek, gerekli takviyelerle bir ligde hedeflerinin ligde kalmak olduğunu söyledi. 

‘’Takımın en önemli oyuncusu 7 maç ceza almış’’

Devrek Belediyespor’un teknik direktörü Hüsnü Akın, ‘’Bugün ilk antrenmanımıza çıkacağız. Önceliğimiz takımı tanımak. Sonra da oyuncuların performanslarını yükseltmeye çalışacağız. Şuan aldığım bilgilere göre takımın en önemli oyuncusu kalecisi 7 maç ceza almış. Bu bizim için büyük bir sorun. Önceliğimiz bu sorunla ilgili alternatifler yaratmak. Amacımız güzel oyun güzel futbol sergileyerek ligde kalmak’’dedi. 

‘’İkinci yarı takviyeler yapacağız’’

Devrek Belediiyespor’un hak ettiği yer buralar değil. Amacımız işleri yoluna sokarak üst sırlara doğru tırmanmak. Gerekli yetkileri de aldı. İnşallah bununla ilgili çalışmalara başlayacağım. İkinci yarı da takviyelerimiz olacak. Sonra da yavaş yavaş Devrek Belediyespor’u hak ettiği yerlere taşıyacağız. Biz yeni bir ekibiz. Metin hocamızla beraber bu sezon elimizden geleni yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bizler Devrek Belediyespor’unbaşarısı için canla başla çalışacağız’’diye konuştu. 

Emre Can BAYRAM