2023 Yerel Seçimleri sürecinde Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem’in kendisine iş sözü verdiğini iddia eden Tanju Vurmaz, aylar geçmesine rağmen bu vaadin yerine getirilmemesi üzerine birçok kez belediye binası önünde eylem yaptı. İşe girmek için talebi net olan Tanju Vurmaz, Başkan Erdem’in verdiği sözü tutması için çeşitli eylemlerde bulunarak görüşme talep etse de hep olumsuz ve geçici yanıtlar aldı.
"ÖYLE BİR ŞEY YOK, KİM DİYORSA SÖYLE GEREKENİ YAPARIM!"
Vurmaz ın çalıştığı iş yerine yakın olan Seyithan ın bürosunun önünde Seyithan ile karşılaşan Vurmaz , “Aralık sonunda belediyeye işçi alınacakmış, benim işi de halleder misiniz?” diye sordu. Seyithan Erdem ise iddiaya göre, “Öyle bir şey yok, kim diyorsa söyle, gerekeni yapayım” diyerek hızla yanından uzaklaştı. Bu yanıt karşısında sinirlenen Vurmaz, Seyithan Erdem’e tepki gösterdi. Ayrıca, başkanın küçük oğlu Seyithan'ın "gerekeni yaparım" sözüyle belediyede hangi konumda olduğu da merak konusu oldu.
KORUMA POLİSİ İLE BİRLİKTE GÖZDAĞI MI VERİLDİ?
Yaşanan olaydan yaklaşık bir saat sonra, Tanju Vurmaz’ın çalıştığı iş yerine Başkan Tahsin Erdem’e devlet tarafından tahsis edilen koruma polisi ve makam şoförü gitti. Yalnızca Tahsin Erdem'i korumayla görevli olan polis memurunun, Vurmaz'ın iş yerine giderek görüşmesi “Vurmaz’a gözdağı mı verilmek istendi?” sorularını gündeme taşıdı.
Halkın Sesi Gazetesi olarak kamuoyunu vicdanen rahatsız eden bu olayın aydınlatılması ve gerçeklerin ortaya çıkması üzerine Zonguldak Valiliği'ni göreve davet ediyoruz.




