Devrek Belediyesi tarafından başlatılan Şehir Terminali çatı tadilatı planlı ve güvenli şekilde başladı. Vatandaşların daha modern, konforlu ve güvenli bir alanda hizmet alabilmesi amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında, belediye ekipleri kısa sürede çalışmaların önemli kısmını tamamladı.
Belediye'den çalışmalarla ilgili yapılan açıklamada;
"Devrek Şehir Terminali’nde çatı tadilat çalışmalarımız planlı bir şekilde devam ediyor.
Vatandaşlarımızın daha güvenli, konforlu ve modern bir terminalde hizmet alabilmesi için başlattığımız yenileme çalışmalarında, ekiplerimiz tüm iş sağlığı ve güvenliği kurallarına uygun şekilde hareket etmektedir.
Çalışma alanı gerekli bariyerlerle çevrilmiş, personelimiz koruyucu ekipmanlarıyla görev yapmakta ve olası risklerin önüne geçmek için düzenli kontroller sağlanmaktadır.
Amacımız, hem çalışanlarımızın hem de vatandaşlarımızın güvenliğini en üst seviyede tutarak kısa sürede kaliteli ve dayanıklı bir çatı yapımını tamamlamaktır.
Devrek’imize yakışan, daha kullanışlı bir terminal için çalışmalarımız aralıksız sürüyor.
Hizmet için varız, Devrek için çalışıyoruz." ifadeleri kullanıldı.






