Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ beraberinde Genel Başkan Yardımcıları ve Parti Yöneticileri ile birlikte Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir’i ziyaret etti.
Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir;
“ Bir dizi ziyaretler yapmak ve programlara katılmak üzere İlimize gelen, Zafer Partisi Genel Başkanı Sayın Prof. Dr. Ümit ÖZDAĞ beraberinde Genel Başkan Yardımcıları Musa Ertugan, Prof. Dr. Ali Şehirlioğlu, Fikret Artan, Esmaül Hüsna Aslan, Dr. Semih Dikkatli, Fatih Eryılmaz, Suzan Küçüksaraç, Genel İdare Kurulu Üyeleri Erdoğan Erhan, Muharrem Özçelik Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri İbrahim Doğan, Av. Efsun Ünal, Genel Merkez Yönetim Üyeleri Prof. Dr. Necdet Basa ve Prof.Dr.Süheyl Batum ile Zonguldak İl Başkanı Oğuzhan Turhan ve İl – İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Odamızı ziyaret ettiler.
Kendilerini Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Öztürk, Meclis Başkanı Zafer Sağlam, Meclis Üyeleri Volkan Haberal, Mehmet Özbayram , Murat Bollucuoğlu, İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Yunus Aydoğan ve Genel Sekreter Muharrem Sarıkaya’dan oluşan heyet ile birlikte karşılayarak misafir ettik.
Ziyarette; Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası olarak, Ülke ve İlimiz ekonomisinin gelişmesi, sektörel çeşitliliğin sağlanması ve istihdamın artırılmasına yönelik yapmakta olduğumuz çalışmalar ve projeler hakkında kendilerine bilgiler aktardık. Zonguldak’ın sosyo ekonomik yapısı, Zonguldak iş dünyasının mevcut durumu ve beklentileri hakkında kendilerine bilgiler verdik.
Zafer Partisi Genel Başkanı Sayın Prof. Dr. Ümit ÖZDAĞ nezdinde, Genel Başkan Yardımcıları ve Parti Yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim “dedi.




