Kozlu ilçesine bağlı Ilıksu sahilinde denize açıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan balıkçı Erdin Yılmaz için başlatılan arama kurtarma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, olayın ilk anından itibaren seferber olan ekiplerin Hamyon mevkisinde yürüttüğü geniş çaplı arama faaliyetlerini sahaya inerek bizzat yerinde takip etti.
Ekiplerden Brifing Aldı, Süreci Değerlendirdi
Arama çalışmalarının sürdüğü noktada Sahil Güvenlik Komutanlığı, AFAD, emniyet, jandarma ve kurtarma timleriyle bir araya gelen Vali Hacıbektaşoğlu, sahadaki son duruma ilişkin detaylı bilgi aldı.
Denizden, karadan ve havadan sürdürülen tarama faaliyetlerinin mevcut seyrini inceleyen Vali Hacıbektaşoğlu, kayıp balıkçıya bir an önce ulaşılabilmesi için tüm imkanların seferber edildiğini vurgulayarak ilgili kurum amirleri ve ekiplerle kapsamlı bir koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi.
Arama kurtarma ekiplerinin zorlu deniz koşullarına rağmen Hamyon ve Ilıksu hattındaki titiz çalışmaları aralıksız sürüyor.




