Bayram ziyaretleri ve aile buluşmalarının yaşandığı günde yapılan dağıtım, bazı vatandaşlar tarafından “zamansız ve yanlış bir uygulama” olarak değerlendirildi.
Belediyenin bayram gününde fatura dağıtımına devam etmesine tepki gösteren vatandaşlar, “İnsanlar bayramını geçirirken kapıya fatura bırakılması hoş değil. Vatandaşın moralinin bozulduğu bir ortam oluştu” ifadelerini kullandı.
Öte yandan bazı vatandaşlar ise bayram mesaisinde çalışan personelin resmi tatil nedeniyle yüksek ücret aldığını öne sürerek, “Belediye hem bayram günü personel çalıştırıyor hem de vatandaşın karşısına faturayla çıkıyor” diyerek duruma tepki gösterdi.
Konu sosyal medyada da gündem olurken, belediyeden uygulamayla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.





