Yeni Parti Muğla Milletvekili Süreyya Öneş Derici ile Sakarya Milletvekili Ayça Taşkent, Kozlu’da parti teşkilatıyla bir araya geldi. Teşkilat, belediye ve esnaf ziyaretlerini kapsayan programda konuşan milletvekilleri, halkın sorunlarını yerinde dinleyerek hazırlayacakları raporu genel merkeze sunacaklarını belirtti.
Yeni Parti Muğla Milletvekili Süreyya Öneş Derici ile Sakarya Milletvekili Ayça Taşkent, 22 Eylül 2026 Salı günü gerçekleştirdikleri Zonguldak programı kapsamında Kozlu ilçesini ziyaret etti.
Yeni Parti Kozlu İlçe Başkanlığında düzenlenen buluşmaya Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul, İl Başkanı Devrim Dural, Kozlu İlçe Başkanı Merve Arslan, Kadın Kolları Başkanı Nazan Pulat ile çok sayıda parti yöneticisi ve teşkilat üyesi katıldı.
Program kapsamında parti teşkilatı, Kozlu Belediyesi, esnaf ve pazar yeri ziyaret edilerek vatandaşların sorun ve talepleri dinlendi.
ARSLAN: BİZLERE GÜÇ VERDİNİZ
Yeni Parti Kozlu İlçe Başkanı Merve Arslan, milletvekillerini Kozlu’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek şunları söyledi:
“Örgütüm adına burada olduğunuz ve sunduğunuz katkılar için çok teşekkür ediyorum. Çok heyecanlıyız. İlk defa dışarıdan iki milletvekilimizi teşkilatımızda ağırlıyoruz. Bizlere güç verdiniz. Partimizin oluşumunda ve bugünkü çalışmalarımızda sizlerle aktif şekilde birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Kozlu’ya hoş geldiniz.”
DURAL: KOZLU ÖRGÜTÜYLE GURUR DUYUYORUM
Yeni Parti Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural da Kozlu’da güçlü bir teşkilat yapısının bulunduğunu ifade etti.
Dural, “Kozlu’da güçlü bir Yeni Parti örgütü ve güçlü bir ilçe başkanlığımız var. Aynı zamanda 25 yılın ardından kazanmış olduğumuz Kozlu Belediyesi bulunuyor. Belediyenin yeniden partimize kazandırılmasında ve bu güçlü örgütün oluşturulmasında büyük katkıları bulunan İlçe Başkanımız Merve Arslan’a teşekkür ediyorum. Kozlu örgütüyle gurur duyuyorum” dedi.
TAŞKENT: CANLI VE KALABALIK BİR ÖRGÜT GÖRDÜK
Sakarya Milletvekili Ayça Taşkent, Kozlu’daki teşkilat buluşmasında yaptığı konuşmada Sakarya’nın selamlarını getirdiğini belirterek şöyle konuştu:
“Uzun yıllardır siyasetin içerisindeyim. Bugün üyesi bulunmaktan onur duyduğum Yeni Parti’de sizlerle birlikte olmaktan ayrı bir sevinç duyuyorum. Türkiye genelinde milletvekillerimizin hemen hemen tamamı saha çalışmaları gerçekleştiriyor. Biz de Zonguldak’taki ikinci günümüzde, örgütümüzün yönlendirmesiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kozlu’da canlı ve kalabalık bir örgüt görmekten dolayı çok mutluyum.”
DERİCİ: HAYATİ BİR YOLA ÇIKTIK
Muğla Milletvekili Süreyya Öneş Derici ise Türkiye’nin kritik bir süreçten geçtiğine dikkat çekerek, partililere birlik ve mücadele mesajı verdi.
Derici, “Hep birlikte çok hayati bir yola çıktık. Kuvayımilliye ruhuyla ülkemizi bu karanlıktan aydınlığa çıkaracağımıza inanıyorum. Bugüne kadarki emekleriniz ve önümüzdeki çalışmalarda sunacağınız katkılar için teşekkür ediyorum. Sizlerle aynı yolda yürümek benim için bir onurdur” ifadelerini kullandı.
ERTUĞRUL: SORUNLARI RAPOR HÂLİNDE GENEL MERKEZE SUNUYORUZ
Yeni Parti Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul da milletvekillerinin seçim bölgeleri dışındaki illerde saha çalışmaları yürüttüğünü söyledi.
Ziyaretlerde halkın nabzını tuttuklarını, sorunları yerinde belirlediklerini ve çözüm önerilerini dinlediklerini anlatan Ertuğrul, şu açıklamalarda bulundu:
“Görevlendirildiğimiz illerle ilgili rapor hazırlıyoruz. Ana problemleri, vatandaşların sıkıntılarını ve çözüm yollarını ortaya koyarak genel merkezimize sunuyoruz. Daha sonra bu raporları olgunlaştırarak partimizin programını daha detaylı ve verimli hâle getirmek için çalışıyoruz.”
Türkiye’nin ciddi bir darboğazdan geçtiğini savunan Ertuğrul, “Hayati bir yolculuğa çıktık. Hep birlikte bunu başaracağımızdan hiçbir şüphem yok. Çalışmalarımız iyi gidiyor, daha da güçlenecek. Bir an önce sandığın gelmesini, iktidarı alarak Türkiye’yi hak ettiği günlere getirmeyi istiyoruz” dedi.
MİLLETVEKİLLERİNE 67 NUMARALI FORMA HEDİYE EDİLDİ
Programda Yeni Parti Kozlu örgütü tarafından Muğla Milletvekili Süreyya Öneş Derici ile Sakarya Milletvekili Ayça Taşkent’e Kozlu Belediyespor forması hediye edildi. Zonguldak’ın plaka kodunu taşıyan 67 numaralı formaların üzerinde milletvekillerinin isimleri yer aldı. Derici ve Taşkent, anlamlı hediye nedeniyle Kozlu örgütüne teşekkür etti.
Konuşmaların ardından partililer arasında karşılıklı görüş ve bilgi alışverişinde bulunuldu. Program sırasında Yeni Parti Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural’a da doğum günü sürprizi yapıldı. Alkışlar eşliğinde getirilen pastanın mumlarını üfleyen Dural’a partililer iyi dileklerini iletti.
Heyet daha sonra Kozlu Belediyesi, esnaf ve pazar yeri ziyaretleriyle saha programını sürdürdü.





