Kızlar Plajı'nda bulunan ces*din kimliği belli oldu
Kızlar Plajı'nda bulunan ces*din kimliği belli oldu
İçeriği Görüntüle

Arslan, “Yeni Parti’yi Genel Başkanımız Özgür Özel değil, halk kurdu. Bu parti halkımız istediği için kuruldu. İlk erken ya da olağan seçimde iktidar olacağımıza inanıyoruz” dedi.
Yeni Parti Kozlu İlçe Başkanlığı, teşkilatlanma ve üyelik çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Yeni Parti Kozlu İlçe Başkanı Merve Arslan, online üyeliklerin yanı sıra üye formları üzerinden de yoğun bir kayıt çalışması yürüttüklerini söyledi.
“BİR HAFTADA 325 ÜYEYE ULAŞTIK”
Üyelik sürecine Kozluluların yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Arslan, kayıtların başlamasının üzerinden henüz bir hafta geçmesine rağmen yaklaşık 325 üyeye ulaştıklarını belirtti.
Arslan, “Online üyeliklerimiz ve üye formları üzerinden gerçekleştirdiğimiz üyelik çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Örgütümüz ve yönetimlerimiz hazır. Üyelerimizin formlar üzerinden başvurularını gerçekleştirerek Yargıtay üyelik sürecini başlatıyoruz” dedi.
Kongre sürecine ilişkin de bilgi veren Arslan, “26 Ağustos’ta kongre süreciyle ilgili hazırlanan üye listelerimiz ilçe başkanlığımızda askıya çıkarılacak. Bir haftadır üye kayıt işlemlerimiz açık ve kayıtlarımızı yapıyoruz. Bugün itibarıyla Kozlu ilçemizde yaklaşık 325 üyeye ulaştık. Bir haftalık süreçte bu sayıya ulaşılması bizim açımızdan güzel bir başarı. Yeni Parti’ye teveccüh çok fazla. Önümüzdeki süreçte üye sayımızın çok daha fazla artacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.
“DAHA ÖNCE HİÇBİR PARTİYE ÜYE OLMAYANLAR GELİYOR”
Vatandaşlardan son derece olumlu tepkiler aldıklarını vurgulayan Arslan, daha önce herhangi bir siyasi partiye üye olmayan Kozluluların da Yeni Parti’ye katıldığını söyledi.
Arslan, “Partimize, Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel’e, bizlere ve il başkanlığımıza yönelik ciddi bir teveccüh var. Bugüne kadar hiçbir siyasi partiye üye olmamış Kozlulu hemşehrilerimiz dahi partimize yeni üye kayıtlarını yaptırıyor. Maddi ve manevi anlamda üzerlerine ne düşüyorsa yapmaya hazır olduklarını ifade ediyorlar. Hemşehrilerimizin örgütsel çalışmalara katılma konusunda da oldukça istekli ve hazır olduklarını görüyoruz” diye konuştu.
Kozlululara üyelik çağrısında bulunan Arslan, “Değerli yoldaşlarımızı ve Kozlulu hemşehrilerimizi partimize üye olmaya ve bize destek vermeye davet ediyoruz” dedi.
“YENİ PARTİ’Yİ ÖZGÜR ÖZEL DEĞİL, HALK KURDU”
Yeni Parti’nin kuruluş sürecine ilişkin de dikkat çeken açıklamalarda bulunan Arslan, partinin en büyük gücünün halk olduğunu vurguladı.
Arslan, “Yeni Parti’yi Genel Başkanımız Özgür Özel değil, halk kurdu. Halkımız istediği için kuruldu. Yeni partimizin asıl gücü halktır. Bu parti, halkın ve milletin isteğiyle ortaya çıkmıştır. Milletimiz değişim ve yenilik istiyor. Yeni Parti de zaten yenilik demektir” ifadelerini kullandı.
“İLK SEÇİMDE İKTİDAR OLACAĞIZ”
Yeni Parti’nin önümüzdeki seçimlere ilişkin hedefini de açıklayan Arslan, sözlerini şöyle tamamladı:
“Biz halkımızdan aldığımız destek ve güçle yolumuza devam ediyoruz. İnanıyoruz ki yapılacak ilk erken seçimde ya da olağan seçimde milletimizin desteğiyle iktidar olacağız.”

Whatsapp Image 2026 08 24 At 18.20.53Whatsapp Image 2026 08 24 At 18.20.52

Muhabir: GÜLSEHER CİNAL