Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti (ZGC) Başkanı Derya Akbıyık ile yardımcıları Ercan Demir, Muhammed Karapınar ve Süleyman Şen, Devrek Postası Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve ZGC Başkan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’nu Devrek’teki çalışma ofisinde ziyaret etti.
Ziyarette il ve ilçe basını arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi, ortak projeler ve mesleki dayanışma konuları ele alındı.
“İL VE İLÇELERİMİZ ARASINDAKİ BİRLİĞE ÇOK ÖNEM VERİYORUZ”
ZGC Başkanı Derya Akbıyık, ziyaretle ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“İli Temsil eden Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti olarak ilimizde ve ilçelerimizde birlik ve bütünlüğe büyük önem veriyoruz. Bugün de önemli ilçelerimizden Devrek’i ziyaret ediyoruz. ZGC Başkan Yardımcısı ve Devrek Postası Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Hakan Çavuşoğlu ile ilçedeki mesleki konuları değerlendirdik. İl ve ilçeleri kapsayan yeni bir proje üzerinde çalışıyoruz. Görüşlerimizi paylaşmak ve Devrek’teki meslektaşlarımızın düşüncelerini almak için bugün buradayız. Misafirperverliği için Hakan Başkan’a teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”
“ZİYARETTEN MEMNUNİYET DUYUYORUZ, PROJELERE DESTEK VERECEĞİZ”
ZGC Başkan Yardımcısı ve Devrek Postası Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Hakan Çavuşoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları kaydetti:
“Bugün ilçemizde ZGC Başkanımız ve heyetini ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Yıllardır Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti çatısı altında görev yapıyoruz ve bu birliktelik bizim için çok kıymetli. Bugün önemli bir proje hakkında görüş alışverişinde bulunduk.
Devrek olarak her zaman ZGC’nin projelerine destek verdik, vermeye de devam edeceğiz. Bu projenin hayata geçirilmesi için elimizden gelen çabayı göstereceğiz.”
YENİ PROJELER İÇİN ORTAK AKIL VURGUSU
Ziyaret, basın camiasının birlikte hareket etmesi, mesleki sorunların çözümü ve yeni projelerin yürütülmesi konusunda karşılıklı fikir alışverişiyle sona erdi.
ZGC yönetimi, önümüzdeki günlerde il genelini kapsayan çalışmaların Devrek ve diğer ilçelerin katkılarıyla şekilleneceğini belirtti.




