Adalet Bakan Yardımcıları Hasan Yılmaz ve Yakup Moğol bugün öğleden sonra Üniversitemizi ziyaret etti.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile birlikte bugün Zonguldak Dedeman Otel’de gerçekleşen 1. Bölgesel TİHEK Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu toplantısına katılan Bakan Yardımcıları Hasan Yılmaz ve Yakup Moğol’a, BEÜ’ye gerçekleştirdikleri ziyarette Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan ve Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Ercan Kumhak eşlik etti.

Saat 16.00 sularında Üniversiteye gelen protokolü, Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer ile Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu ve Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal karşıladı. Rektörlük makamında ağırlanan protokol, burada yaklaşık 1 saat Rektör ve Rektör Yardımcıları ile görüştü.

Görüşmeden büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Rektör Özölçer, Adalet Bakanı Yardımcıları Hasan Yılmaz ve Yakup Moğol’a Devrek Baston Uygulama ve Araştırma Merkezimizde üretilmiş olan asa ile Uzun Mehmet Anıtını simgeleyen cam plaket hediye etti.

Rektör Özölçer’e nezaketinden ötürü teşekkür eden Bakan Yardımcıları Hasan Yılmaz ve Yakup Moğol, kendilerine görevinde başarılar diledi.

Zonguldak'ta sahilde kadın cesedi bulundu! Zonguldak'ta sahilde kadın cesedi bulundu!