Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlük çalışanlarını kabul etti.

BEÜ basın bürosundan yapılan açıklamaya göre Rektörlük makamında gerçekleşen kabule Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Fehmi Gür, Koordinatör Yardımcıları Öğrt. Gör. Selvinaz Aydın, Okt. İ. Kerem Öztürk, Okt. Dinçer Biçer ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Personelleri katıldı.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler biriminin üniversitelerin dışarıya açılan kapısı olduğunu belirten Rektör Özer: “Bülent Ecevit Üniversitesi Bilimsel ve sosyal çalışmalarının yanı sıra yurt içi ve yurt dışında tanınabilirliğe ve yalnızca yerel olarak değil Ulusal ve Uluslararasıtanınan ve kabul gören bir Üniversite olmak öncelikli hedeflerimiz arasındadır. Pek çok konuda Türkiye’deki üniversiteler örnek teşkil ediyoruz. Yayınladığımız ‘Kampüsün Sesi’ dergisiTürkçe, Arapça ve İngilizce olarak üç dilde yayınlanıyor. Bu ve bunun gibi çalışmalar bizim için büyük önem taşımaktadır. Bu vesileyle yaptığınız çalışmaları tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi.

Kabulde Rektör Özer, Üniversitenin görünürlüğünde ve çeşitli tanıtım organizasyonlarının gerçekleştirilmesinde koordinatörlük çalışanlarına teşekkür belgesi verdi.