AKP, kamu kurumlarına  kendisi dışında hiç bir siyasi partiyi sokmuyor. Kamuya ait konferans salonlarını AKP dışındaki muhalefet partilerine vermeyen Adalet ve Kalkınma Partisi'nin atadığı bürokratlar, son olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın TTK'ya ait maden ocağına inmesine izin vermezken, AKP Merkez İlçe Başkanlığı  yöneticileri maden ocağında iftar yapmıştı.

BİT SALGI VAR DEYİP HUZUREVİNE ALMADILAR 

AKP Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek ve teşkilat yöneticileri Mart ayında Merkez Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan huzurevine giderek burada kalan yaşlıları ziyaret etti. Huzurevi sakinleriyle birlikte pasta kesen AKP Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, sosyal medya hesabında yaşlılarla sarmaş dolaş fotoğraf paylaştı. AKP'lilerin bu ziyaretinden sonra iddiaya göre huzurevini bit bastı. 

KAPILAR MUHALEFETE KAPANDI!
AKP'nin ziyaretinden sonra Yeniden Refah Partisi Zonguldak İl yönetimi Huzurevini ziyaret etmek istedi. İlk önce ziyaret talebini kabul eden Huzurevi idaresi, daha sonra Huzurevinde bit salgını olduğu gerekçesiyle ziyarete izin vermedi. Halkın Sesi'ne konuşan Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Necdet Sarı, iddiaları doğrulayarak, "Demek ki bizden korkuyorlar" dedi. Öte yandan Zonguldak Huzurevinde son bir yılda bit salgını yaşanmadığı öğrenildi.