Zonguldakspor As Başkanı, İş İnsanı Sabit Danış, Balkanlardaki ziyaretleri kapsamında Kosova Kalkınma Bakanı Fikrim Damka’yı makamında ziyaret etti. 
Kosova Cumhuriyeti Bölgesel Kalkınma Bakanı, Kosova Demokratik Türk Partisi Genel Başkanı, Kosova Meclis Başkan Vekili, Tarım, Ormancılık ve Kırsal Gelişim Bakan Yardımcısı, Kosova Türk Öğretmenler Derneği Başkanlığı görevlerini sürdüren Fikrim Damka’yı makamında ziyaret eden İş insanı ve Zonguldak Kömürspor As Başkanı Sabit Danış, spordan, siyasete ve ticarete kadar bir çok alanda Bakan Damka ile görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi. 
Türkiye ve Zonguldak’tan selamlar getirdiğini ileten Danış, Bakan Fikrim Damka’yı Zonguldak’a davet etti. Adı Zonguldakspor Kulübü Başkanlığı içinde geçen İş İnsanı Sabit Danış, Bakan Damka ile yaptıkları görüşmenin olumlu geçtiğini ve kendisini en kısa sürede Türkiye’de Zonguldak’ta ağırlamaktan mutluluk duyacağını söyledi. Danış, Bakan Damka’nın gösterdiği misafirperverlikten ötürü de kendisine teşekkür etti.